Dragonus,hero nuker yang sangat menyakitkan dengan damage-damagenya yang bisa bikin musuh klepek-klepek.
Skill-skillnya memang dibuat untuk membunuh musuh dengan seketika,terutama hero dengan kapasitas hp yang buruk.

  • Strength Dragonus Strength
    19 + 1.5
  • Agility Dragonus Agility
    18 + 0.8
  • IntelligenceDragonus Intelligence
    27 + 3.2
  • Affiliation:Sentinel
  • Attack Animation:0.4 / 0.78
  • Damage:39-49
  • Casting Animation:0.1 / 1.08
  • Armor:0.52
  • Base Attack Time:1.7
  • Movespeed:315
  • Missile Speed:1000
  • Attack Range:600
  • Sight Range:1800 / 800

Ok,kubagikan sedikit tips untuk memakai ini hero,siap-siap untuk menjadi mage!!

Skill 

  1.  Arcane bolt
    The Sky Mage fires off a bolt of Arcane energy to harm his adversaries. Deals an additional 1.6x the Sky Mage’s intelligence and grants 325 vision around the projectile.
  2.  Concussive Shot
    With Dragon like intuition, the Skywrath Mage releases a compact ball of magical lightning at the closest visible hero within 1600 AoE. Upon impact the ball bursts slowing enemies by 40% for 4 seconds and dealing damage around the target.
  3.  Ancient Seal
    Dragonus draws a mystical rune on the enemy that amplifies all spell damage against them and snuffs out their ability to cast spells for a few seconds.
  4.  Mystic Flare
    Dragonus uses his ultimate magical ability to conjure a precise and violent mystical field that lays waste to his adversaries. Deals massive damage distributed evenly among any heroes in the AoE over 2 seconds.

Ok,sekarang ini skill build versi kami :

  1. Concussive Shot
  2. Arcane Bolt
  3. Concussive Shot
  4. Ancient Seal
  5. Concussive Shot
  6. Mystic Flare
  7. Arcane Bolt
  8. Concussive Shot
  9. Arcane Bolt
  10. Arcane Bolt
  11. Ancient Seal
  12. Mystic Flare
  13. Ancient Seal
  14. Ancient Seal
  15. Stats
  16. Mystic Flare
  17. Stats until last point

Item

Early game 
 
Beli aja ring nya sama recipe di awal +tango
Kalo uda kebeli,tiap soul ring cooldownnya udah selesai,langsung aja pencet,trus cicil pake skill 2. Lakukan itu trus menerus,kalo musuh hpnya tipis,kasi combo ama skil 1,dijamin RIP alias mati!

 
Kalo uang udah beres,borong dua item basic ini!

Mid game

Usahakan,langsung kejar ini item!


Kalo udah langsung targetin beli ini,alasanya,bisa buat ngagetin,trus lansung spam pake smua skill km! alasan kedua,escape from your enemies who want kill you :v

Late game

  
Mungkin yang etheral bisa pake ghost scept dlu,kalo smua item uda beres baru jadiin ke etheral =D

Sekian mini guide dari kami,smua takkan bisa jalan tanpa practice! So,more practice guys!!

Follow @kevinathanael7

Special thanks~ playdota.com and icefrog :v